Bebro uodega
Pikantiškas, aromatingas mišinys žvėrienai, ožkienai, jautienai ir kitai mėsai – suteikia patiekalams gilų skonį bei burgundo ir laukinės gamtos natą.
Tai didikų stalo patiekalas. Pabandykite užuosti šiam patiekalui skirtų prieskonių aromatą, neabejojame, kad svajosite paragauti..
Puikiai pasitarnaus kepant ar troškinant kiaulieną, jautieną, žvėrieną. Tiek ant laužo, tiek ant keptuvės ar orkaitėje.


Nauda ir panaudojimas
▪️ Nuostabus žvėrienos skonis – kadagio uogos suteikia subtilų laukinį miško aromatą, o aromatingi pipirai – šiltą pikantiškumą.
▪️ Išryškina mėsos natūralų skonį – česnakas, svogūnas ir lauro lapai atskleidžia mėsos tekstūrą ir sultingumą.
▪️ Universalus mišinys – puikiai dera su ožkiena, aviena, jautiena, bebriena, šerno mėsa bei troškiniais.
▪️ Be druskos – galite patys koreguoti druskos kiekį, kad atitiktų savo mitybos poreikius.
▪️ Germaniškas tvirtumas – gvazdikėliai prideda šiek tiek šiltos, šiek tiek saldžios aštrumos – puikiai tinka troškiniams ir kepiniams.
